Jussi Mäkipelto - Liberaalipuolue - 105 (EU-vaalit)

Kaikki blogit puheenaiheesta Sankaruus

Isät on hyviä vaihtamaan polttimoita ja nostamaan esineitä.

Onnea isät, onnea minulle ja sinulle isänä. Jospa aloittaisin määrittämällä joitain isyyttäni ja tuttavapiirini isyyttä kuvaavia termejä. Ainakin voisin käyttää termejä: aidosti ylpeitä, rohkeita, tavoitteellisia isiä. Pidän näitä arvoja ja ominaisuuksia pelkästään positiivisena kehityksenä. 

Isä ja äiti ovat samanarvoisia ja vertaisia. Siis sekä lapsen, että koko yhteiskunnan silmissä. Kuten myös kaikessa elämän toimissa koko aikajanan sykleissä. Sitä pidän terveellisenä kehityksenä. 

Olin 44 vuotta sitten suuri tupakkasankari!

Sätkät suussa me olimme rohkeimmat kuvien urokset, joita naaraan pupilit tiukan pyöreinä katsoivat sankareina. Muutakin heissä kosteasti tuijottaessaan esiorgussa tapahtui kuvan tarkoituksessa. Kuvalla lisättiin tupakan ostamista!

 

Sätkät suussa me saimme lähes lyödä, tappaa, naida, ajaa postitalon ohi sataa ja nauraa vapautuneesti sininen savu suusta helskyen. Sätkät tekivät meistä VAPAITA! Sätkä sai meissä menestyksen ja sen VAPAUDEN näkymään impivaaralaisille tolloille kateutena.

 

Sankaruus ja sankaruuden tarve, Mitä se oikein on?

Suomalaiset ovat  aina ihailleet urheilusankareitaan. Ennen oli juoksija- hiihtäjä- mäkihyppäjä- ja painijasankareita, hykyisin lähinnä keihässankareita, rallisankareita, formulasankareita, nyrkkeilysankareita,  jäätanssisankareita ja jääkiekkosankareita.

Pyydän anteeksi kaikilta muilta sankareilta jotka listasta unohtuivat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä